Monday, 27 February 2012

Liverpool Power Ya Amat!

Tahulah main sampai penalti.Agak-agaklah kalau haus pun


Yeah!kepada Kopites semua,kita telah menundukkan semangat patriotik fan Cardiff cabang Malaysia. Peduli apa kita menang penalti.Janji menang.Kepada Orang Kaya Vincent Tan,jangan malukan Malaysia.Malu kalah lawan Jepun haritu tak hilang lagi.Macam mana ni?Kepada Evra,season lepas aku tengok si Vidic yang angkat piala BPL tu.Kau bila lagi?Berhitam muka lagilah kau.Kepada Gerrard,kenapa abang tak nak potong jaring tiang gol tu?Kat Wembley tu.Kepada pemenang Ballon D'Or,memang season ni season lastlah kau ambik award tu.Tak sedar tim kau kena tinggal jauh sama itu Real Madrid.Kepada sayangku,kita boleh main mesej tanpa prasangka dan bermuram durja lagi.Mmuuaahh dia!Ahlan wahsahlan.
















..dan kepada Torres,tolong jangan pindah Johor FC.Kalah kita orang nanti time lawan Selangor 10hb/3 ni

3 comments:

  1. hehe...abg senget..:P..pape pon update blog yg terbaik ok..:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete